3 Haziran 2007 Pazar

BALKON KEYFİ

Bu sabah saat 07:15 de Ege bey tarfından uyandırıldım.Pazar günü bile uyumazmı bir çocuk.Hadi makineye çamaşır atayım da yıkansın o arada tekrar uyurum diye düşündüm.Ama bir kere uyandımı bir daha uyuyamıyorum.Haydi kalk Serpil dedim.Bugün için yapmayı planladığım kek ve kurabiyeleri yapmaya koyuldum.Saat 9:00 da kek ve kurabiyem hazırdı ki Ege Murat'ı da uyandırmış. Murat'tan 1 aydır belki daha fazladan beri kurmasını istediğim balkon salıncağı vardı.Bizim evin iki erkeği işin başına geçti.Salıncak kuruldu derken saat 11 oldu.Sabah kahvaltısımı ikindi kahvaltısı mı belli olmayan bir kahvaltı ettik.Baba oğul balkon keyfi sürerlerken bendeniz başka işleri kovalamaya başladım.Neyse balkonumuz sonunda yaz sezonuna hazır oldu.Şimdi uykum geldi yatmam lazım malum saat 07:00 dan beri ayaktayım.Tarifler en kısa zamanda yayınlanacak.Kekin kusuruna bakmayın o kadar yumuşak bir kek oldu ki servis tabağına alırken parçalandı.Ama lezzeti mükemmeldi.Bir de resimleri acele çektik sonra tekrar çekerim diye düşündüm ama çekemedim.Kekin servis tabağı kırıntılarıyla çıkmış fotoğraflarda..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Selva irmikle yapılan tatlının ve irmiğin resmini gönderen bir talihli üyemiz helva hediye paketine sahip olacaktır. Yapılan çekiliş 08.06.2007 tarihinde açıklanacaktır.



Yarışmaya herkes katılabilir. Tek yapmanız gereken selvayarisma@gmail.com adresine selvalı irmik tatlısı ve irmik paketinin resmini yollamak!



Selva ye, sende kazan!



www.selva.blogcu.com

LaMa dedi ki...

Yemekler kadar guzel tabaklarin da dikkatimi cekti.Onceden de var miydi yoksa blogtan sonra mutfak daha mi zenginlesti;)
Keyfinzi bol olsun,
Sevgiler

Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili lama,
tabaklarım hep vardı ama kullanacak yerim yoktu.Birde acele ile resim çekmeye çalışıyordum ya mutfakta ne bulursam onu çekiyordum.bir arkadaşım bana tabakların kötü dedi.Ve salondaki tabaklar tek tek çıkmaya başladı.
Sevgilerimle....

gülriz dedi ki...

Oooo ailemizin hamarat günüymüş anlaşılan. Evin beyleri balkonda, evin hanımı mutfakta döktürmüş, ne de güzel bir gün geçmiştir o balkonda... Keyfiniz daim olsun :)

daimamutfak dedi ki...

Oh çok keyifli bir ortam olmuş.Salıncakta harika.Güzel günler dilerim..neriman

Cafe Gusto dedi ki...

sevgili Gülriz ve Neriman
Keşke aynı şehirde olsaydık da hep birlikte balkon sefası yapsaydık.Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

elinize sağlık bizim gibi çalışan insanlar için omlet bile bir hafta sonunda yapılabilecek güzel bir hayaldir herzaman keşke hemen pazar olsa bende yapsam:( puaça ve salatadan sıkıldım