1 Mayıs 2009 Cuma

BAHAR GELMİŞ BANA NE?

Dışarda mevsim baharmış diye başlayan şarkı var ya şu aralar bende bu şarkıyı söylüyorum.Dışarıda hava ne kadar güzel olursa olsun onu görecek keyfin yoksa..Hiçbir anlamı yok...İşyerinde yaşadığım birtakım problemler bu aralar beni oldukça bunalttı.İnsan mutsuz olunca da üstelik sabah 8.30 akşam 19.00 bir odada 6 yıl geçirince bir tek pazar gününde de hangi işe koşacağını şaşırınca....Ufffffffffffff beni konuşturmayın daha fazla.Bu aralar anlayacağınız çok kötüyüm.
Bloğumu ihmal etmeyi bırakın evi de ihmal eder oldum.Yemek yemeyen bir çocuk eve akşam 10 dan önce gelemeyen bir eş olunca ne yemek yapmak istiyor insan ne de yemek..Böyle dediğime bakmayın hani hiç de zayıflamış falan değilim.

Organik pazarda geçen hafta bu otu gördüm.Çok güzel göründü gözüme ama satan teyze adını bilmiyordu.Sadece peynirli havuçlu salatasını yap güzel olur dediler....Sanırım bu otu sevgili Tijen tanır.Belki bize fikir verir.Yada bilen başka arkadaşlarımız varsa bizlere de söylerse sevinirim.Ben salatasını yaptım çok da sevdim.Ama gece olduğu için salatanın resmini çekemedim.Bu ara benden tarif beklemeyin.Hoşçakalın...

10 yorum:

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Gusto'cuğum tez zamanda keyfinin yerine gelmesini,işlerinin yoluna girmesini dilerim canım.otu ben de ilk kez gördüm,maydonoza benziyor sanki,afiyet olsun canım.sevgilerimle...

Tijen dedi ki...

Serpil'ciğim,
Üzüldüm işyeri keyifsizliklerine. Aldırma diyemem, aldırmamanın mümkün olduğunu bildiğimden. Dilerim tez zamanda çözülür. Ota gelince, güneyde yağlı ot dedikleri bir ot var, ona benzettim ama çok da emin olamadım. Tadı güzel miydi? Sevdin mi?

Adsız dedi ki...

müdürüm sizinle yaklaşık 3 yılımı geçirdim ne kadar geniş bir yüreginiz oldugunu kendiniz ve çevrenizle ne kadar barışık bir insan oldugunuzu dünyanın en kıymetli iki şeyine yani oğlunuz ve mutlu bir aileye sahip oldugunuzu biliyorum.. ve kimsenin sizi üzmesine müsade etmeyin ve hayata hep gülümseyen yüzünüzü soldurmalarına izin vermeyin bahar gelmiş babane demeyin yine balkonunuzdaki feslegenlerden biberlerden bahsedin bize

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Serpilcim seni mimledim, beklerim
sevgiler

Bocuruk dedi ki...

Canım Serpilcim,
Ben de Sevgili Tijen gibi aldırmamanın mümkün olmadığını biliyorum. Ama herşeyden önce sağlık. Senin, sevdiklerinin sağlığı yerindeyse gerisi nasıl olsa hallolur. Böyle düşün lütfen. O sevgi dolu yüreğini gereksiz şeylerle sıkmamaya çalış. Güzel yazılarını bekliyorum. Çok öpüyorum seni.
Sevgilerimle...

Aybike Ceylan dedi ki...

Serpil'cigim,
Hic ot kulturum yok:)), ben de yeni gordum. Sen harika birseyler yaratmissindir eminim.

Sevgilerimi gonderip, guzel bir hafta diliyorum.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım zaman zaman hepimizin keyifsizlikleri oluyor umarım en yalın zamanda düzelir tüm sorunların. bizler buradayız seni bekliyoruz.

Sevgiler,
Evren

Kübra dedi ki...

Sevgili Serpil,

İşyeri huzursuzluklarının ne demek olduğunu çok iyi bilirim, 19 yaşından beri, 20 senedir çalışıyorum, öyle zor günler yaşadım ki anlatamam, sadece şunu söyleyebilirim "zaman herşeyin ilacı" bu sözü çok severim, sabır hayatım, bu zamanda yapacak fazla birşeyimiz yok, herşey gönlünce olur inşallah, sevgiler..

renklipastalar dedi ki...

Sevgili gusto,

Bende bir ev hanımı olarak fikrimi söylemem gerekirse inan bana çalışmasan ve evde otursan bu sefer de farklı şeylere canın sıkılacak. Hergün evde temizlik yap, yemek yap felan. Sanki başka görevin yokmuş gibi hissedeceksin. Yani insan oğlu herzaman canını sıkacak birşey buluyor kendine. Havalardan diyelim ve çabuk geçmesini umalım. Malum Samsunun havası da kandırıp duruyor. Bi öyle bi böyle. Kendine iyi bak canım, görüşmek üzere.

lemanice dedi ki...

canım inşallah herşey yoluna girer.uff benimde canımı sıktın üzüldüm.zaman zaman herkes yaşıyor böyle şeyleri.