1 Ağustos 2007 Çarşamba

PUZZLE

Belki kimse sormadı ama özel zevklerimi anlatmak istedim.Bu resimleri de 3 ay önce çekmiştim ışık yetersiz ve flaş parlama yapıyor ama olsun.Yayınlamak istedim
Puzzle yapmak benim yemek yapmaktan sonra gelen zevklerimden birisi.Tabi bu arada sabrımın sınırsızlığını da sizlere göstermiş oluyorum.Zira puzzle sabır işidir.İlmek ilmek örülür ya puzzle da parça parça yapılır.Bitişini görmek ayrı bir keyiftir.Ege doğana kadar çok puzzle yapmıştım ama doğduktan sonra sadece bir kez bir arkadaşıma yapabildim.Artık büyüdü yeniden başlayabilirim diyorum ama evde boş duvar kalmadı.O nedenle şimdilik bu sevdama ara vermiş durumdayım.


Şu altta görünen dünya haritası ; 2000 parça ve benim puzzle ile ilk tanışmam.İyi ki ilkmiş çünkü zamanla tek renk puzzle yapmanın zorluğunu anladım.Salonda konsolun üzerinde duruyor.
Salonum turuncu kahve ağırlıkta,o nedenle aşağıdaki turunculu kız renk açısından da salonumla çok uyum sağlıyor..Bu puzzle da 1500 parçadan oluşuyor.
Bu puzzle da 1500 parçadan oluşuyor.Mutfağımızda kanapenin üzerinde asılı duruyor.


Bu 2000 yılı saati ; saat 24 de doğan bebek var üzerinde.Yatak odamda asılı duruyor.


Bu şovalyeli puzzle da salonumda yer almaktadır.Bu puzzle'dan 3 arkadaşıma daha yaptım.Artık bunu ezberledim diyebiliriz.2000 parçadan oluşuyor.

Bu puzzle da hala çerçevelenmeyi bekleyen tam 3000 parçadan oluşan bir puzzle.Kolleksiyonumun en nadide parçalarından birisi olur kendileri.


işte benim puzzlelarım şimdilik bu kadar.






10 yorum:

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Puzzle lerini hayranlıkla izledim Serpil :)
Benim puzzle'larla alakam izlemek boyutunda, evdeki yaramazlar (eşim ve kunter) da bayılıyor puzzle yapmaya, yapım aşamasında! da uzun süre salon masasının üzerinde sergileniyorlar :))
Sevgiler...

Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili Burcu
Puzzle bir çeşit terapidir.Stresli durumlarda çok arkadaşımın rahatladığını gördüm.Haaa sana birşey yapmadımı?diye sorabilirsin.Ben çok sakinimdir.Kolay kolay stres yapmam.Belki de puzzleların etkisi :))))

İLKAY dedi ki...

MERHABA,

kızımla birlikte çok keyif(gerçi bazen de çatışırız ara ara gölge yaptın göremiyorum biraz bu tarafa kay ltf..gibi ::))) alarak yaptığımız bir uğraş...
ben de paylaşacağım ilk fırsatta...bizimkilerin hepsi yapıştı fakat çerçevelenmeyi bekliyorlar...bir tanesi de tamamlanmayı bekliyor...
bize de bekleriz...
sevgiler,
ilkay
http://www.pastacipapatyalar.blogspot.com/y

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Serpil'ciğim ben de hep istiyorum, kitapçıya gittiğimde uzun uzun duruyorum puzzle raflarının önünde ama vakitsizlikten yapamayacağım için almıyorum. Ama hep aklımın bir köşesinde var.
Seninkiler en zorlarından, özellikle dünya haritası çok zor olmuştur eminim. Sabrın ve emeğin için tebrik ediyorum.
Sevgiler,

Duygu dedi ki...

Merhaba Serpil
Simdiye kadar hic puzzle yapmadim cunku hic sabirli birisi degilim:( OzellikleTurunculu kizi cok begendim

Unknown dedi ki...

Serpilciğim sabrını ve yaptıklarını hayranlıkla izledim. Benim hiç böyle bir girişimim olmadı hep yapmak istemişimdir ama bu kadar sabırlı olabileceğimi hiç düşünmüyorum. Ellerine sağlık. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

bu ne sabır...tebrıkler..ben hemen sıkılıp bırakıverıyorumm..ama senı tebrık edıyorum.
sevgıler
fıdan

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Serpil bu puzzle lar harika, ben de bir puzzle tutkunu olarak, 1000 parçanın üzerine çıkmaya korkmuşumdur, o yüzden seni ayrıca tebrik ediyorum, yaptığın puzzle lar hiç kolay değil, bizim de evde duvarlar puzzle ile doldu. 7 tane de bizde var.

jepsen dedi ki...

Puzzler gercekten hos bide seçmesini bilirsen, birazda sabır varsa bi özenti ile bende almıştım 1 yılı geçti, bi de yapıştırıcısını aldım şimdi nerdeler bilmiyorum ama çok hoş olmuş gerçekten.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Serpillll bayıldım ben bunlara ama yaa,harika hepsi.bence de puzzle sabır işidir ve de benim için terapidir.en mutsuz anlarımda puzzle alırım ben biliyor musun ben.hatta evde kutusunda bekleyen var bir tane.başlamayı düşünüyorum ama yer sıkıntım var.ufaklık 2 yaşını geçti her yere tırmanıyor artık:)))