25 Ağustos 2007 Cumartesi

HERKESE TEŞEKKÜR

Benim logo sorunum Neşe'nin kepek sorununu geçti :))(yurt dışında olanlar eski bir reklam bu)Tüm bloglar seferberlik ilan etti.Önce Melisacığım yardım etti sağolsun fakat fotoğrafta sorun yaşamamak için yeni bir foto aramada imdadıma Sevgili Tijen yetişti.Kendi arşivinden resimler gönderdi.Ben logoyu hazırladım,beceriksizim ya teknoloji konusunda resmin üzerine hayatımda yazı yazmamışım.eeeee bunu da Muzaffer bey sayesinde öğrendim.Fakat resmi büyüttükçe netlik kaybolduğu için son olarak Sevgili Zinnur el attı.Veeee son noktayı koydu.Burada hem emeği geçen herkese ayrıca adını yazamadığım kadar çok logo çalışan ve gönderen tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim
Bu sanal alem dostlukları sanal falan değilmiş bunu anladım.
Hepinizi çok çok seviyorum.
Eeeeee ne duruyorsunuz haydi mutfağa etkinlik başlıyoooooorr.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Canim merhaba,etkinligin hayirli olsun,logonda cok güzel olmus.Yapan arkadaslarin ellerine saglik.Ben de teknoloji özürlüsüyüm.Halen logo alip bloguma yapistiramiyorum.Umarim bu etkinlige de katilabilirim.
Simdiden kolay gelsin,sevgiyle ve dostca kal.

Tijen dedi ki...

Ne demek! Elimden bir şey gelebildiğinde yapabiliyorsam ne mutlu. Bak ne güzel herkes yardım etmiş ve sonunda gönlüne sinen bir şeyler yapmışsın. Samsun'daki sel için de geçmiş olsun diyorum hepinize. Haber izlemediğim için bugünlerde senin söylediğini dışında bilgim yoktu. Umarım kazasız belasız atlatmışsınızdır.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Serpil'ciğim,
Logo sorununu çözmüş olmana çok sevindim. Şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Sel içinde çok geçmiş olsun. Görüntüler korkunç. Bir tarafta yağmursuzluk ve susuzluk diğer tarafta seller. Dengenin ne kadar bozulduğunu fark etmek insanın moralini bozuyor.
Umarım yaralar bir an önce sarılır.
Sevgiler,

reyyanbg dedi ki...

çok güzel bir logo yapanın ellerine saglık.hepimize de kolay gelsin