7 Mart 2011 Pazartesi

İGLO İLE SAĞLIKLI LEZZETLER


İzmir'de bu hafta sonu çok güzel bir etkinlik yaşadık..Dünya markası İglo İzmir'de biz blog yazarlarını ağırladı..Karşıyaka Deniz Restoranda düzenlenen bu etkinliğe Sevgili Tijen'in güzel yüzü ,sıcak sohbeti ve ellerinden çıkmış birbirinden güzel ve lezzetli yiyecekleri ayrı bir güzellik katmıştı..

Ben İglonun bezelyesini kullanmış ve çok memnun kalmıştım..Diğerlerinden çok farklıydı bunun sebebi ise toplanan sebzenin 2,5 saat içinde hemen dondurulmasıymış.Dolayısıyle nişastalaşma oluşmuyormuş.Deniz ürünleri ise yüksek teknoloji içeren yüzer fabrika gemilerde, soğuk denizlerde avlandıktan hemen sonra hızla fileto yapılıp en fazla 2 saat içinde donduruluyormuş. Böylece İglo, tarım ve deniz ürünlerini toplandığı ilk dakikalardaki tazeliği ve doğallığıyla dondurarak bizlere ulaştırıyormuş.Bunları öğrenmem İglo'ya olan güvenimi arttırdığı gibi bu etkinlik de Iglo lezzetini bana onaylattı...

Yemeğe öncelikle bardakta hazırlanmış mısır ve bezelye ile başladık.Çocuklarımız için evde hazırlanmış GDO suz mısıra birde bezelye eklenip biraz tereyağında tuz ve biberle tatlandırınca nefis bir atıştırmalık oluvermiş.
Fotoğraf Sevgili Figen'in objektifinden
Mısırın ardından Tijen'in bizler için hazırlamış olduğu Iglo Alaska Mezgiti Çorbası vardı (tarifi için buraya bakabilirsiniz.)Balık çorbalarına karşı ön yargılı olmama rağmen çok beğendiğim bir lezzet oldu...
Bu fotoğraf da Sevgili Selin'in objektifinden
Ardından fotoğrafta görülen nefis balık ve sebzeli kroketlerin ,somonlu ekmeğin tadına baktık.Ben sebze yemeyen çocuklara mutlaka İglo sebze kroketi öneriyorum.Nefis patates püresi içinde mısır,havuç,ve bezelye var.Üstelik katkısız hazırlanmış..
Yemeğimize nefis bir Peynirli İglo karides salatası ile devam ettik bu yemeklerimize Tijen'in hazırladığı birbirinden güzel 2 sos eşlik etti..
Ardından kokusuz,kılçıksız,el değmeden bulaşıksız ve son derece taze olan Iglo Akdeniz Levreği ile devam ettik.Evde kokusundan dolayı balık pişirmek istemeyen hanımlarımıza müjde..Büyük kolaylık ve yenilik olan bu Levreği herkese tavsiye ederim..
Yemek yemekten artık yorulduğumuz anda miss gibi vanilya kokusu eşliğinde tatlımız geldi.Çıtır çıtır Iglo milföy hamuru ile yapılan içi çikolatalı sıcacık tatlımıza dondurma eşlik etti..
İglo'nun bu güzel ürünlerini tarifleriyle daha da güzelleştiren sevgili Tijen'in de ellerine sağlık..Bizlere çok güzel bir gün yaşattınız emeği geçen herkese teşekkür ederim...

3 yorum:

Aycan dedi ki...

Valla İGLOYU ve sevgili Tijen'i Samsun yada çorum'a da bekliyoruz.

sevgiler;

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Serpilcim siz değerli blogger yazarlarını ağırlamaktan dolayı inanılmaz mutluyuz.
Bizim için ilk etkinliğimizdi. Ama sizden aldığımız motivasyon ile etkinliklerimiz devam edecek. Hem de yeni ürünlerimizle beraber:)
Değerli katılımın için biz teşekkür ederiz canım
Seni tanımış olmakta da benim için ayrı bir mutluluk:)
Tekrar en kısa zamanda görüşmek üzere
Kucak dolusu sevgiler

İGLO,
Tijen AKTAY,

Bocuruk dedi ki...

Canım Serpilcim,
Ne güzel bir gündü, sen de çok güzel anlatmışsın. Umarım böyle güzel günleri hep beraber paylaşırız. Öpüyorum seni:)
Sevgilerimle...