9 Eylül 2007 Pazar

HAREKETLİ BİR HAFTA SONU



Bu hafta sonum çok çok hareketli geçti.Cumartesi günü pazardan turşuluk ve reçellik malzemeler aldım.Cumartesi gecem turşu yapmakla pazar günü sabahı ise reçel yapmakla geçti.tarifler önümüzdeki günlerde gelecek.Ama şu an başka bir etkinliğimizden bahsetmek istiyorum.



Uçurtma Şenliğiiiii......
Arkadaşım Samsun'da bu hafta sonu uçurtma şenliği yapılacağını söylediğinde işlerimi bitirebilirsem gideriz diye düşünmüştüm.Ama sonra amannn iş her zaman olur deyip oğlumu alıp gittim.Arkadaşım hem Ege'ye hem de Devrim'e (annesi benim 25 senelik dostum,Devrim de oğlumun da en iyi arkadaşı)


Benim ki fenerbahçeli ,Devrim de Galatasaraylı uçurtmalarıyla şenliğe katıldılar.Aslında onlar mı yoksa Gaye'yle ben mi katıldık bilemedik.Uçurtmaların peşinden koşup durduk.Ben hayatımda ilk kez uçurtma uçurdum.Çok zevkliydi.



Çocuklara okul öncesi eğlenceli bir gün geçirtmiş olduk.İyi ki gitmişim.Bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim.

10 yorum:

Bocuruk dedi ki...

Ne güzel yapmışsınız Serpil'ciğim:) Ben tembelim valla. Merve çok sever uçurtma uçurmayı. Burada da Çiçekli Köyde oluyor zaman zaman ama götüren kim. Hem bize de çok yakın. Biz karı-koca tembeliz kesin karar verdim artık:(

NiNo dedi ki...

harika goruntu ler ne guzel bir gun ve manzara :D

Cafe Gusto dedi ki...

Elvancığım çiçekli köy çok yakın size yazık Merve'ye götürüver bare bir dahaki sefere..
sevgili Nihan gerçekten güzel bir gündü sağol..

serinmavi dedi ki...

İşler bitmek bilmez ,arasıra boşvermek lazım.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Rabbim ağıztadınızı bozmasın...Selamlar....

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Çocuklar nasıl mutlu olmuştur kimbilir. Çok güzel bir gün geçirdiklerine eminim.
Sevgiler,

BALDAN TATLI dedi ki...

Çok iyi etmişsiniz canım. İşleri bitireyim sonra yaparım demek gerçekten olmuyor. Rahmetli aneannem hep derdi ki "bir evkadınının tam 99 işi vardır, bitmek bilmez. Bitmiyor valla. Oğluşuna zaman ayırmak daha önemli. Uçurtma uçurtmak gerçekten çok zevkli. Bende oğlumun uçurtmasını uçurmuştum. Benim olmadı maalesef. Sevgiyle kal.

Cafe Gusto dedi ki...

sevgili Oyacığım amin hepimizin.

Burçinciğim şimdiki çocuklar doyumsuz.Benimki niye uzağa gitmiyor.İşte bak uçmuyor diye kendi kendilerine ziyan ediyorlar ama yinede eğlendiler...

Cafe Gusto dedi ki...

sevgili baldan tatlı doğru söylüyorsun ev kadınının işi hiç bitmiyor.Çalışan kadın oluncada her işin yarım kalıyor...

Unknown dedi ki...

merhabalar,gerçekten hareketli aynı zamanda da bereketli bir haftasonu geçirmişsin.Turşu ve reçel(hatta tarhana,salça, erişte, yufka vs. )işlerini anneler yapıyor.Anlayacağın, dört ayak üzerine düşüyorum. Ama ben de denemek istiyorum. Özellikle de reçel işini:o)
Bu arada eğer bir mahsuru yoksa,etkinlğinize ben de katılabilirim. İşte elimden geldiğince...

Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili Duhanın annesi
bu etkinlik sadece benim evsahipliğini yaptığım bir etkinlik ve tüm blog sahipleri hatta bloğu olmayanlar bile katılabilir.Yeterki tariflerinin fotoğrafını göndersinler.Seni de bu etkinlikte görmek beni mutlu edecek.
sevgiler....