10 Haziran 2007 Pazar

DOGUM GÜNÜ PASTAM


Pastamı bugün yaptım ve yanlız yedim yani doğum günümü yanlız kutladım.Murat'ın işi vardı.Ege de uyudu.Bende kendi kendime iyiki doğdum,Ne çabuk 40 oldum diye şarkılar söyledim.(çocukta yaparım kariyerdeeeee)

Bugünden bahsetmek istiyorum. Samsun'un yaklaşık 20-25 km dışında menemeni meşhur olan lokantalar var.Sabah oraya kahvaltıya menemen yemeye gittik.Gelirken yeşillikler arasında çok güzel fotoğraflar çektik.Hepsini sizinle sonra paylaşacağım.Oradan geldikten sonra ki yaklaşık 12:00 gibiydi o kadar çok iş yaptım ki ancak şimdi oturabildim.Neler neler yaptım bugün bilseniz.Bütün bunların tariflerini sonraki günlerde vereceğim Zira çok yorgunum.Önce gelir gelmez oğluma naneli limonata yaptım.Misss gibi oldu.Sonra pastamı yaptım.Mantar kavurdum artan mantardan kremalı mantar çorbası yaptım.Patatesli puaça ile günün menüsünü sonlandırdım.Bunlar sizler için yaptıklarım.Kendim içinde 2 makine çamaşır yıkadım.Balkon süpürdüm sildim.Yatak odalarını topladım.Ege'nin oyuncaklarıyla başettim.Mutfağı 2 kez sildim.Ege'yi yıkadım kendim yıkandımmmmm yeterrrrrrrr.Bayılacağım daha yapılacak ütüm var.Ama yapmayacağımmmmm.Bilmem ne çok yorulduğumu anlatabildim mi?

Şimdilik iyi geceler...

4 yorum:

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Serpil doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın çok mutluluklar getirsin :) Pasta nefis görünüyor
[Hihihi ben biliyorum o menemencileri :))]

Adsız dedi ki...

Sevgili Serpil, valla okurken ben bile yoruldum. Tebrikler. :)

Doğum gününü en içten duygularımla kutlarım, eşinle oğlunla nice mutlu yıllara. Yeni yaşın hayırlı olsun, tüm dileklerin gerçek olsun.

Cafe Gusto dedi ki...

sevgili Burcu ve Müge her ikinize de inceliğinizden dolayı teşekkür ederim...
sevgilerimle...

yusufun annesi dedi ki...

Sevgili Serpil,
Yeni yaşın kutlu olsun.Kuzucuğun ve sevgili eşinle uzuuuuun, mutlu, sağlıklı bir ömür dilerim.Her zamanki gibi nefis bir pasta yapmışsın.ellerine kollarına sağlık.Yazını okurken kendi pazar günümü görür gibi oldum:))
Sevgiler
Şebnem