15 Nisan 2009 Çarşamba

KİTAPLARIM


KİTAPLARIM
Bu bahar havası herkesi hasta ederken beni de hem grip hem de bronşit yaptı.Burnum o kadar kırmızı ki 100 m den seçilebiliyor.Üstelik de silmekten tahriş olan burun kenarlarımdan dolayı, burnumun akıp akmadığını bile hissedemiyorum.Sonunda ciğere de ulaşınca bana 5 gün rapor olarak geri döndü.Biraz dinlenirken kitap okumaya da fırsat bulacağım. Sizlere daha önce kitaplarımdan bahsetmiştim.Burada yani Samsun'da çooook eski bir kitap dükkanı , kapatıp yerini dönerci yapmaya kalkışınca (tıpkı reklamda dediği gibi)büyük bir indirim yaptı.O sayede bende okumak istediğim kitapları temin etmiş oldum .Aralarında bazıları gerçekten eski kitaplar ama onları arşivimde bulunmasını istediğim kitaplar olmaları nedeniyle aldım.Neyse hepinize sağlıklı günler diliyorum bahar havasına sakın aldanmayın..

11 yorum:

Cafe Gusto dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Cafe Gusto dedi ki...

Sevgili jevel ve hayatın ta kendisi lokantası yorumlarınız yanlışlıkla silindi her ikinizden de özür dilerim..sevgiler..

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Çok geçmiş olsun ama fırsat olmuş kitap okumak için de.benim de bu aralar biraz kitaba boşvermişliğim var hayırlısı bakalım

mujdenin denemeleri dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım.Bu havalar hepimizi çarptı maalesef.:((
Sevgiler...

pelince dedi ki...

Çok geçmiş olsun kendine iyi bak.

Sevgiler.

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Serpil geçmiş olsun, raporlu günlerin tadı değil mi kitaplar :))
Sağ değil de sol cenahtaki kitaplar tanıdık, ve hatta cevdet bey ve oğulları tam da şu dönerciye dönüşen kitapçıdan alınma, şuanda onu okuyorum. Sağlıklı çok çok vakit olsa da hep okusak...
Sevgiler...

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Sevgili Gusto çok geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum.kitaplarını güle güle oku.keyifli zamanlar.sevgilerimle...

TAZE NANE dedi ki...

Çok geçmiş olsun....

Adsız dedi ki...

Serpilcim çookkk geçmiş olsunnn Çocukluğu bronşitle geçmiş biri olarak en iyi ilacı şiddetle tavsiye ediyorum. Ihlamur, elma kabuğu, çubuk tarçın ve karanfil karışımını bal ile tatlandır ve afiyetle iç.Arkadaşım acil şifalar diliyorum canım.

lemanice dedi ki...

canııım çok çok geçmişler olsun.bir kitap düşkünü olarak bayıldım indirimden yararlanmana yaz tatilinde samsuna gelecem keşke adam tikani kapatmak için beni bekleseydi:))))))))))))))
acil şifalar canım ve sevgiler kocaman.

ipek dedi ki...

Hasta olmak çok güzel değil ama zorunlu tatil yapmak, mecburan kendine zaman ayırmak çok iyi geliyor insana. Kitap okumak için güzel bir bahane olmuş bence. Büyük geçmiş olsun bu arada.